У току је изградња друге фазе тржног центра  Retail Park ”Nest” у Обреновцу. Надлежни истичу, да се грађевински радови на изградњи новог дела тржног центра одвијају већ утврђеном динамиком, те да се очекује да се заврше у предвиђеним роковима. Данас су грађевинске радове на изградњи тржног центра обишли представници Градске општине Обреновац.

Бојана Хољеншић директор RC Europe објаснила је, да ће друга фаза тржног центра заузимати простор величине 2.800 метара квадратних.

– Новоизграђени део тржног центра имаће нових 5 локала и 85 паркинг места. Радови су почели 4. aприла, а отварање планирамо у априлу следеће године. Радови напредују веома добро, време нас је послужило, тако да ће сви радови бити обављени у предвиђеним роковима – истакла је Хољеншић.

Мирослав Чучковић нагласио је, да је изградња Обреновца у току и да се дешава веома убрзано.

– На овом градилишту, поред осталог показујуемо да се нећемо зауставити док не остваримо све наше планове. Такође, поред ових радова, у току су радови на реконструкцији хотела, а поред тога у току су припреме за изградњу атлетског стадиона са вештачким теренима за фудбал преко пута хотела, као и припремни радови за изградњу великог аква парка – навео је Чучковић.