Данас је на објекту у коме ће се налазити просторије ФК Ројковац постављен кров. Наредне сезоне овај клуб такмичиће се у вишем рангу а мечеве ће играти на новоизграђеном терену.

Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац је рекао да је овај спортски комплекс идеалан за окупљање младих из овог дела Обреновца.

– Важно нам је да се млади баве спортом и да имају основну инфраструктуру и да не гостују на другим теренима већ да имају своју. Честитам им титулу и честитам свим клубовима који су играли у нашој лиги и жели им свима успех, а ми ћемо као општина од Пиромана и Бровића па до другог краја Обреновца помагати фудбал – поручио је Чучковић.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да је овај објекат стуб даљег развоја фудбала у насељу Ројковац.

– Важно је да сви тимови у Обреновцу имају потребне услове за даљи развој инфраструктуре и то ће се десити на неколико места и поносан сам како напредујемо у области спорта – рекао је Станковић.

Владимир Јовић, председник Савета месне заједнице Рвати је нагласио да терен и нове просторије много значе младима.

Милош Стефановић, председник ФК ”Ројковац” се захвалио Градској општини Обреновац и најавио покретање школе фудбала за млађе категорије.