Градска општина Обреновац донирала је огледала Балетском студију L Dance. Комисија за културу општине Обреновац, у претходном периоду настојала је да кроз директну комуникацију са представницима организација из области културе, као и кроз пројектно финансирање активности помогне реализацију културних садржаја.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је, да ће у будућем периоду, поред  великих инфраструктурних пројеката, фокус бити стављен управо на развој културе.

–На овај начин показујемо да смо уз наше балерине и сву децу која се баве балетом, а све са циљем да им отворимо довољно простора за остварење свих планова у будућности – навео је Чучковић и додао да поред програма ”Еко динар” који умногоме доприноси развоју спорта на територији општине Обреновац, уз Комисију за културу, надаље ће се системски радити на развоју културних садржаја.

Представница Балетског студија ”L Dance” Лидија Букуровић овом приликом нагласила је, да ће огледала које је донирала општина Обреновац, допринети бољем раду балетске школе.

– Драго нам је што постоји неко ко има вољу да саслуша потребе уметника и људи из области културе. Општина нам је изашла у сусрет и донирала нам огледала. Нагласићу, да су огледала јако битна у раду са децом, поред лепог осећаја када плешу, сада ће имати и могућност да лакше уоче све своје грешке – рекла је Букуровић.