У месној заједници Велико Поље, обављају се радови на асфалтирању Улице Ненада Манојловића. Данас су грађевинске радове обишли представници општине Обреновац.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић овом приликом најавио је грађевинске радове на асфалтирању путних праваца широм општине Обреновац.

– Након радова у месној заједници Велико Поље, машине ће почети са радом у насељу Шљивице, потом у месним заједницама Кртинска и Дрен. Паралелно са овим радовима, сви некатегорисани путеви који су до сада урађени, добиће банкине – навео је Чучковић и посебно нагласио да ће се и у будућем периоду, као до сада, радити на успостављању бољих услова свакодневног живота грађана.

Председник Савета месне заједнице Велико Поље Горан Марковић  нагласио је значај овог путног правца, за грађане овог дела општине Обреновац.

– Поред ових радова, у протеклом периоду асфалтирано је још пет улица у овој месној заједници, а током јуна планирано је асфалтирање још две улице – рекао је Марковић и подсетио да се уз радове на изградњи путева, у месној заједници Велико Поље, изводе радови на изградњи водоводне мреже.