На територији градске општине Обреновац већ неколико месеци уназад активна је Комунална милиција. Како истиче члан Већа општине Обреновац Иван Стојић, Комунална милиција у наредном периоду спроводиће комунални ред широм општине Обреновац.

Стојић је овом приликом замолио грађане, који непрописно паркирају своја возила, односно паркирају возила на просторима на којима нема изграђених паркинг места, бициклистичким и пешачким стазама, да то не чине, како би сви грађани, спортисти и рекреативци, имали простор за активности.

– Општина Обреновац улаже значајна средства, како би приоритет било здраввље грађана. Паркинг места постоје на свим локацијама у граду. Општина Обреновац у сарадњи са Комуналном милицијом бавиће се непрописно паркираним возилима, како у Забрану, тако и код Улице Александра Аце Симовића, али и дуж насипа где је урађена нова бициклистичка стаза, коју поједини суграђани користе као писту за вожњу мотора, аутомобила, међутим ова стаза је намењена бициклистима и рекреативцима – навео је Стојић.