У месној заједници Барич обављају се радови на реконструкцији једне од најдужих саобраћајница у овом делу општине Обреновац, Улице Омладинских бригада. Данас су представници Градске општине Обреновац  обишли грађевинске радове.

Заменик председника Градске општине Обреновац Милош Станојевић нагласио је да Улица Омладинских бригада може бити алтернативни правац у случају затварања Обреновачког пута.

– Ова улица спаја два путна првца, Обреновачки пут и Улицу Јанка Тешића. Нови асфалт у овој улици значи бољи квалитет живота за становнике овог краја Барича – рекао је Станојевић.

Он је овом приликом подсетио, да се обављају радови на санацији и унапређењу путне инфраструктуре у месним заједницама Бело Поље и Велико Поље.

– У будућем периоду, наставићемо радове на реконструкцији путева, како бисмо испунили све захтеве наших суграђана који су се обратили Градској општини Обреновац – поручио је Станојевић.

Председник Савета месне заједнице Барич Бранко Мрђа указао је на значај Улице Омладинских бригада.

– Овај пут спаја главни пут и пут за Јасенак. Надамо се да ће у скорије време у овом делу Барича, почети да саобраћа мини бус – навео је Мрђа.