У току су радови на асфалтирању пута за Станковце у месној заједници Велико Поље. Данас су грађевинске радове обишли представници општине Обреновац.

Председник Савета месне заједнице Велико Поље Горан Марковић захвалио је Градској општини Обреновац, што ће пут за Станковце, који је од посебног значаја за грађане који живе у овом делу општине Обреновац, бити асфалтиран.

– Приликом градње аутопута ”Милош Велики”, дошло је до пресецања три пута, па је овај пут постао изузетно фреквентан и од велике важности за мештане Великог Поља. Поред овог пута налазе се велике површине обрадивог земљишта и шуме, а са друге стране пута налазе се домаћинства – навео је Марковић.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић посетио је градилиште у месној заједници Велико Поље и том приликом захвалио свим грађанима на подршци на одржаним парламентарним, градским и председничким изборима.

– Ове недеље асфалтираћемо Улицу Омладинских бригада у Баричу, такође асфалтираћемо пут за Рашиће у Грабовцу, и наставити радове на реконструкцији насеља Шљивице. У овом насељу током ове године асфалтираћемо још 4 улице, а широм Обреновца у наредном периоду грађевинске машине неће се гасити, јер настојимо да оправдамо поверење грађана и конкретним делима изађемо пред бираче на наредним локалним изборима 2024. године – најавио је Чучковић.

Мештанин насеља Велико Поље Зоран Станковић, захвалио је Градској општини Обреновац што ће, како истиче, дугоишчекиван асфалт олакшати свакодневно функционисање грађана.