Обављају се радови на припреми терена за асфалтирање дела Улице Бранислава Нушића у месној заједници Рвати. Данас су грађевинске радове обишли представници општине Обреновац.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић нагласио је, да су се након решених проблема у вези са  имовинско-правним односима, створили услови за почетак радова на асфалтирању ове путне деонице.

–Ова улица је значајна јер повезује Улицу Јована Цвијића са Улицом Арчибалда Рајса и Улицом кнеза Симе Марковића. Велику захвалност дугујемо комшији из овог краја, чија је сагласност за изградњу овог пута била предуслов за извођење радова. Улица ће бити асфалтирана у дужини од 45 метара – навео је Берић.

Он је нагласио да ће се након асфалтирања ове саобраћајнице, поставити ивичњаци и тротоар.

Мештани овог дела општине Обреновац сусретали су се са извесним изазовима, будући да су до централног дела града морали ићи заобилазним путевима, јер је овај пут био неприступачан, међутим након асфалтирања ове путне деонице, грађани ће из ове улице имати директан излаз на главну саобраћајницу, Улицу кнеза Симе Марковића.

Грађани месне заједнице Рвати, који живе у Улици Бранислава Нушића истичу да ће постављањем асфалта на овој путној деоници, свакодневно функционисање мештана бити знатно олакшано.

Како наводе из Јавног предузећа за изградњу, након асфалтирања улица на подручју градске општине Обреновац , биће постављена неопходна саобраћајна сигнализација.