Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, заменик председника општине Драгослав Мршевић  и директор ЈП “Воводовод и канализација” Ненад Радојевић обишли су данас радове на изградњи главног дистрибутивног цевовода у насељу Рвати у Обреновцу.

– Ради се о изградњи цевовода фи 600 који ће обезбедити већу количину воде према правцу Грабовац, Стублине и растеретити притисак у центру града. Радови су започети пре десетак дана и рок за завршетак је 45 дана. Вредност ове инвестиције је 28 милиона динара – рекао је данас директор ЈП “Водовод и канализација”.

Председник ГО Обреновац Миросалав Чучковић је изјавио да је без обзира на високе температуре Обреновац велико градилиште и да неће бити стајања током читаве грађевинске сезоне.

– Свако градилиште напредује својим током и имаћемо све пројекте завршене онако како уговори налажу – казао је Чучковић. 

Он је такође рекао да општинска администрација неће толерисати пробијање рокова и свака фирма којој се то деси више неће имати прилику да ради за општину Обреновац.

Заменик председника ГО Обреновац Драгослав Мршевић апеловао је на грађане да рационално троше воду.

{youtube}1T-HN4z_e70{/youtube}