У току су радови на изградњи саобраћајнице у месној заједници Бело Поље. Након изградње дела Колубарске улице, Бело Поље добиће везу са Арборетумом и директно са кружним током код хотела на улазу у Обреновац. Данас су радове на овој путној деоници обишли представници Градске општине Обреновац.

Председник Савета месне заједнице Бело Поље Немања Илић нагласио је важност ове улице за грађане овог дела општине који ће, како каже, једноставније стизати на своја радна места, али и лакше се кретати ка Београду, будући да неће морати пролази кроз центар града, већ ће моћи да користе новоизграђену обилазницу као алтернативни правац.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Славко Берић овом приликом најавио је грађевинске радове широм општине Обреновац.

– Данас су извођачи радова у месној заједници Бело Поље, паралелно се изводе радови у месној заједници Баљевац, након чега се прелази у Конатице, урадиће се путеви у Пољанама, Пироману и Бровићу, а након тога почињу радови у Љубинићу, Дрену и Вукићевици, потом у Орашацу и Трстеници. Радове ћемо изводити све док не стигнемо асфалтом до сваке куће – рекао је Берић.

Радови се обављају на Колубарској улици у дужини од 658 метара, а надлежни наводе да би требало да се заврше до краја дана.