У Трећој месној заједници у току су инфраструктурни радови на неколико локација. У току је изградња пешачко бициклистичке стазе у насељу Вашариште. Ови радови ће бити завршени за месец дана.

Игор Вјетровић, председник Савета Треће месне заједнице је рекао да су у насељу Вашариште отпочели радови на изградњи нове пешачко бициклистичке стазе и додао да се радови изводе на још неколико локација.

– Морам да напоменем у овом тренутку радимо плато у насељу Тополице са нових 70 паркинг места, која неће бити зонирана. Пре само пет дана смо завршили асфалтирање у насељу ”Сивк”, тамо је урађено од зграде 113. до 105. укупно 300 метара и три платоа са 20 паркинг места – поручио је Вјетровић.

Борис Богдановски, одборник Скупштине Градске општине Обреновац је изјавио да ће нова стаза у многоме олакшати живот становника овог дела Обреновца.

– Ова стаза помоћи ће свим суграђанима да се несметано крећу овим делом града, од Старе Тамнаве до Вашаришта, али као и деци која иду у школу, верницима и малишанима који тренирају у ФК Раднички – рекао је Богдановски.