У току су радови на асфалтирању паркинг платоа испред једне од највећих стамбених заједница у насељу Рвати у улици Бранислава Нушића површине 1200 квадратних метара. Радове су обишли представници Градске општине Обреновац.

Славко Берић, директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца је рекао да се пројекат ”Асфалт до сваке куће” наставља.

– Сваки леп дан користимо да машине ангажујемо и да уђемо у свако село и месну заједницу наше општине Обреновац. Радови ће се изводити до краја године, докле год то временски услови дозволе – нагласио је Берић и детаљније објаснио данашње радове.

– Ми као што видите овде решавамо неке деценијске проблеме. Овде је заиста био проблем са паркинг платоом испред ове највеће стамбене заједнице у нашој Градској општини. Видите да радимо и прилаз самом платоу, тачније крак Рваћанске улице од 220 метара који спаја овај плато са улицом Бранислава Нушића и радимо сам плато који је површине 1200 метара квадратних – навео је Берић.

– Паралелно са тим се одвијају и радови у нашим месним заједницама у Скели и Дражевцу. Ради се тампонирање и припрема за асфалт треће фазе Купиначке улице која излази на Рваћанску улицу и то је нешто што све нас испуњава и чини нас срећним – закључио је Берић.

Сабахудин Суљановић, управник стамбене заједнице је изјавио да се на асфалтирање паркинг палто чекало више година и изразио захвалност Градској општини Обреновац и Јавном предузећу за изградњу.