Градска општина Обреновац је обезбедила нову спортску опрему за Џудо и самба удружење ”Хаџиме”. Ово удружење постоји годину дана, кроз дванаест месеци број чланова је само растао, а остварени су и значајни резулати.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је истакао да је веома важно да сви спортски клубови у свом развоју имају помоћ од стране Градске општине Обреновац.

– Пример је и овај клуб, који још увек није стекао право на коришћење свих општинских програма по којима смо познати, а то је ”Еко-динар” за шта је критеријум две године постојања – рекао је Станковић.

– Ово удружење је тек сада напунило годину дана и ми се као Градска општина трудимо да и таквим клубовима који врло квалитетно раде, али су млади и у повоју обезбедимо оно шта је најнеопходније за тренажни процес – навео је Станковић.

Он је додао да се Градска општина Обреновац труди да помогне свим клубовима у развоју, како би постигли што боље спортске резултате.

Гордана Филиповић, тренер Џудо и самба клуба ”Хаџиме” је изјавила да ће добијена опрема бити од велике користи и изразила захвалност Градској општини Обреновац.