Канцеларија за младе Градске општине Обреновац, у оквиру програма неформалног образовања, реализује бесплатане курсеве енглеског, шпанског и немачког језика, почетни и виши почетни ниво за младе из Обреновца. Курсеви су намењени незапосленима, студентима и средњошколцима између 15 и 30 година. Број учесника по курсу је до 16, а биће формиране по две групе.

Заинтересовани се могу пријавити до 13. марта ове године, а један полазник може поднети пријаву за похађање само једног курса.

У Канцеларији за младе општине Обреновац наводе, да је број полазника ограничен, те да ће предност имати полазници који се пре пријаве.

Радионице страних језика реализоваће се у складу са епидемиолошким мерама, полазници ће бити подељени по групама, а уколико буде било потребе, курсеви се могу наставити онлајн.

Додатне информације заинтересовани могу  добити на мејл: kzm.obrenovac@gmail.com или лично у Канцеларији за младе, приземље Спортско-културног центра ”Обреновац” као и у просторијама ”YouthHub-a”, некадашњи биоскоп Палеж.

Из Канцеларије за младе општине Обреновац наглашавају, да ће курсеве језика моћи да похађају полазници са и без предзнања.

– Као и претходних година, млади Обреновчани имаће прилику да похађају курсеве енглеског, шпанског и немачког језика. Полазници који су прошле године похађали неки од ових курсева, сада ће само наставити обуку, а поред тога, отварамо места и за нове људе, који могу поднети пријаве за обуке – рекао је Урош Мирићић испред Канцеларије за младе општине Обреновац.

Он је навео, да ће курсеви трајати више од три месеца, а како каже обуке ће почети од краја марта ове године.

Више информација се може прочитати на овом линку.

Из Канцеларије за младе општине Обреновац најавили су и нове радионице.

– Припремамо радионице кинеског језика. У сарадњи са компанијом ”Меита” радимо на томе, да ускоро покренемо курс који ће значити младим људима, да употпуне своје знање и биографију. Циљ нам је да обезбедимо најбољим полазницима посету Пекингу и летњу школу кинеског језика у том граду – истакао је Мирићић.