Обреновачка бања и лековита својства бањске воде, у последњих неколико месеци нису довољно искоришћена, па је Јавно комунално предузеће ”Обреновац” у сарадњи са Градском општином Обреновац организовало промоцију поводом Дана жена. Наиме, од 7. до 11. марта ове године, жене из Обреновца моћи ће бесплатно да користе услуге обреновчке бање.

Диреткор Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” Милан Марошанин позвао је све суграђанке да искористе промотивни период и бесплатнио користе услуге бање.

– Све наше суграђанке које желе да се купају у бањи од 7. до 11. марта моћи ће да користе бесплатно термине од  13.00 до 17.00 сати. На располагању је 27 када, од чега су 2 каде за особе са инвалидитетом – навео је Марошанин.

Бања послује у складу са свим актуелним епидемиолошким мерама.

– Све што нам налажу епидемиолози, поштујемо. Одржавамо хигијену када и свих наших просторија – поручио је Марошанин и најавио да ће од 14. до 18. марта, Градска општина Обреновац и Јавно комунално предузеће ”Обреновац” организовати бесплатне темине за пензионере.

– Сви заинтересопвани  пензионери могу користити наше услуге бесплатно 5 дана и то у интервалима од 13.00 до 17.00 сати – рекао је Марошанин.

Бесплатни термини могу се резервисати на благајни бање.