Сваке недеље од 12.00 до 16.00 часова, Мирослав Чучковић, председник општине Обреновац, примаће грађане који имају проблеме или предлоге за унапређење животних услова у општини Обреновац.

По броју грађана окупљених у холу општине Обреновац, тешко би могло да се каже да је ово први Дан отворених врата код новог председника општине. На разговор са првим човеком дошло је 50-ак грађана. Већина тражи посао.

Чучковић сматра да је битно да грађани могу да изнесу своје проблеме и предложе како да се побољша живот у Обреновцу. Зато ће, упоредо са отвореним вратима председника, на располагању грађанима бити и чланови Општинског већа који дежурају у холу општине сваког радног дана од 19.00 до 21.00 час.

– Морамо да направимо базу података, а онда да без политичких премиса запошљавамо те људе, ја ћу се потрудити да доведем приватне инвестиције – каже Мирослав Чучковић.

Чучковић подсећа да је Дан отворених врата и у Скупштини града Београда донео доста добрих предлога. Баш ту је зачета идеја о трећем покушају вантелесне оплодње као и смс услуга путем које грађани могу да провере за колико им стиже превоз.

Извор: Студио Б

{youtube}2NF-QlosmgQ{/youtube}