У току су грађевински радови на асфалтирању улице Солунског фронта у месној заједници Звечка. Широм градске општине Обреновац, како у сеоским месним заједницама, тако и у градској зони општине, почео је нови циклус грађевинских радова на изградњи путне инфраструктуре.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић најавио је нове радове, након реконструкције Улице Солунског фрона.

– Од 1. марта у потпуности затварамо деоницу од сале Дијамант до Шабачког пута, такође Улица Мује Калајџића биће велико градилиште, с обзиром да ће у том делу бити рађено и грејање, као и канализација за приступајуће саобраћајнице – навео је Чучковић и додао да ће путне деонице око Улице Драге Вуковића Корчагина бити асфалтиране након изградње канализационе мреже.

Он је овом приликом истакао да ће све улице око којих се ради канализациона мрежа, након изведених радова бити уређене.

Заменица председника Скупштине општине Обреновац Јелица Грчић најавила је радове на асфалтирању у насељу Шљивице, као и у централном делу градске општине.

– Биће асфалтиран комплетан плато у насељу ,,СИВК” и урађено око тридесет нових паркинг места у овом насељу – навела је Грчић.

Председник Савета месне заједнице Звечка Радош Илић овом приликом поручио је, да ће се у наредном периоду радити на изградњи недостајуће путне инфраструктуре на целом подручју ове месне заједнице.

–Радиће се на асфалтирању на Шабачком и Ваљевском путу, у центру села, као и у Манџурији – рекао је Илић.