На припреми обреновачког спектакла који се одиграо у петак, 8. јуна, код Хотела ,,Обреновац“ радило се дуго и неуморно. Тим који реализује Јелен топ 10 турнеју је желео да десети јубиларни концерт овогодишњег издања највећег путујућег рокенрол маратона у земљи прође без грешке, у слављеничкој атмосфери.

Да је тако и било може да потврди више од 1.000 Обреновачана који су скоро седам сати ђускали уз најрепрезентативније звуке домаћег р’н’р-а.

Почело је жестоко, уз перспективни обреновачки бенд Буковски. Узаврелу атмосферу увеличала је група Блок Аут, која је по ко зна који пут оправдала титулу хедлајнера овогодишњег издања Јелен Топ 10 турнеје. Уследио је рафал неких од највећих хитова у извођењу Електричног оргазма, групе Дарквуд Даб и Обојеног програма који је први пут у својој дугој каријери посетио Обреновац.

Десети концерт Јелен Топ 10 турнеје завршен је несвакидашњим наступом групе Канда, Коџа и Небојша: био је то њихов први наступ са новим басистом Огњеном Беадером, највећи део концерта извели су уз подршку Лазара Сакана, водитеља емисије Јелен Топ 10, а наступ су затворили изведбом песме ,,Тешке боје“ групе Мајке. 

Извор: www.jelentop10.com

{youtube}QxT4Ba3Mlbo{/youtube}