Секретаријат за привреду града Београда расписао је конкурс за доделу бесповратних средстава за финансирање изложби из области пољопривреде на територији Београда за 2012. годину. Конкурс је објављен овде, а максимални износ по одржаној изложби је 150.000 динара.

– Управа за пољопривреду града Београда већ годинама додељује бесповратна средстава за финансирање изложби из области пољопривреде како би афирмисао пољопривредну производњу и рурална подручја на територији Београда, јачао економску снагу села и подстакао развој предузетничке свести. Током 2010. и 2011. године уз подршку града успешно су организоване изложбе говеда, оваца, коза и свиња, изложбе органске хране и техничких и технолошких достигнућа у аквакултури и рибарству, као и продајне изложбе традиционалних пољопривредних производа – рекла је Оливера Савовић, градска секретарка за привреду. 

Пријаве могу да поднесу непрофитне организације и удружења којима је, у регистру Агенције за привредне регистре, уписана област остваривања циљева везана за пољопривреду и која су регистрована и организују изложбу на територији Београда. Рок за достављање пријава је 25. јун до 16 сати.