Представници Градске општине Обреновац данас су поделили новогодишње пакетиће корисницима Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју.

Урош Мирићић, испред Канцеларије за младе општине Обреновац је истакао да су новогодишњи пакетићи знак захвалности корисницима.

– Ово је само наш мали знак захвалности њима за све оно што раде током године, што нас увек обрадују неком лепом изложбом, радионицом, позоришном представом. Познато је да су међу највеселијим учесницима наше традиционалне манифестације ”Обреновац – Град отвореног срца” – рекао је Мирићић.

– Сутра се поново дружимо на тргу са њима и ово је права прилика да им пожелимо срећну и успешну Нову годину и предстојеће празнике – поручио је Мирићић.

Горан Богдановић, руководилац Дневног боравак за децу и омладину ометену у развоју је изјавио да представници Градске општине Обреновац и остали сарадници Дневног боравка увек обрадују кориснике новогодишњим пакетићима.

– Наши пријатељи и сарадници чак и у овим временима пандемије увек се сете наших корисника и наше установе. Тренутно у овим условима долази половина укупног броја корисника, обзиром да се њихове породице прибојавају ове ситуације са короном, али ми се трудимо да радимо по свим епидемиолошким мерама и до сада нисмо имали проблема – саопштио је Богдановић.