Емисија ”Знање имање”  која се емитује на Радио-телевизији Србије овога пута снимана је у ресторану ”Ранч Сава” у Дубоком, где је породица Ђорђевић представила своју винарију. Емитовање емисије планирано је за 9. јуануар  наредне године. На снимању телевизијске емисије били су представници општине Обреновац и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

Породица Ђорђевић у овом телевизијском формату имаће прилику да представи своју винарију ”Кованчин”.

Власница винарије Татјана Ђорђевић објаснила је, да је имање Ђођевића велико око 60 ари и да на њему узгајају 3 врсте грожђа од којих праве једну врсту вина, које су назвали ”Господин”.

– Заиста нам је задовољство, што ћемо имати прилику да се представимо у емисији ”Знање имање”, јер је наша винарија тек на почетку рада – навела је Ђорђевић.

Такође, у емисији ће овога пута бити промовисана и Пољопривредно-хемијска школа у Обреновцу, а директор школе Драгољуб Златановић истакао је да су, уз подршку локалне самоуправе, запослени у овој школи креирали програме према потребама ученика.

– Уз подршку коју добијамо од локалне самоуправе, осећамо да смо стожер, како локалне самоуправе, тако и наше прелепе Србије, јер је пољопривреда  једна од главних струка, а временом ће бити јасније колико далеко је отишла пољопривреда у савременим технологијама – изјавио је Златановић.

Он је навео, да је Пољопривредно-емијска школа, искористила прилику и на снимању емисије представила нека своја достигнућа, нове модерне технологије.

– Прва школа која је оформила  у Грабовцу ветро турбину која има соларне панеле и такозвано капиларно заливање – рекао је Златановић.

Недимовић је нагласио, да ће у  телевизијској емисији ”Знање имање”  бити представљене традиционалне вредности нашег народа које су, како истиче, карактеристичне и за општину Обреновац.

– Емисија ”Знање имање” је пре свега едукативног карактера, јер људе учи како да се понашају у пољопривреди – навео је Недимовић.

Власник ресторана ”Ранч Сава” Александар Зељић нагласио је, да му је задовољство што је емисија снимљена у овом ресторану и том приликом позвао суграђане да посете ово место и увере се у квалитет најразличитијих јела којих свкаодневно има у понуди.