Данас  су у холу Спортско-културног центра ”Обреновац” деци из хранитељских породица, као и деци из породица ратних војних инвалида и бораца, уручени новогодишњи пакетићи. Поделу новогодишњих пакетића организовала је Градска општина Обреновац, Комсија за здравље, бригу о деци и породици, родну равноправност и социјална питања у сарадњи са Јавним предузећем ”Електропривреда Србије”.  За присутну децу, организован је и пригодан забавни прогграм.

Председница Комсије за здравље, бригу о деци и породици, родну равноправност и социјална питања Олга Миросављевић овом приликом захвалила је руководству Јавног предузећа ”Електропривреда Србије” на донацији.

– Захваљујујући  општини Обреновац и генералном директору Јавног предузећа ”Електропривреда Србије” Милораду Грчићу, дечица из хранитељских породица, којих је око 50, данас ће добити новогодишње пакетиће – нагласила је Миросављевић.

Влада Стакић из Удружења ратних војних инвалида поздравио је присутне родитеље и децу и честитао предстојеће новогодишње празнике.

– Овом приликом бих захвалио господину Милораду Грчићу, што се одазвао нашем позиву и  што су одвојена средства за куповину новогодишњих пакетића – рекао је Стакић.

Данас су новогодишње пакетиће добила и деца чланова Удружења глувих и наглувих из Обреновца.

– Укупно 15 пакетића подељено је деци глувих и наглувих родитеља, а ово је већ четврта година за редом како у сарадњи са Удружењем ратних војних инвалида, спроводимо ову акцију – навела је Анђелка Каљевић из Удружења глувих и наглувих из Обреновца.

Горица Јовановић  из Удружења ратних војних инвалида истакла је, да ће пакетиће добити деца и унучићи бораца и том приликом додала да су новогодишњи празници право време да поклонимо љубав и пажњу другима.