Ватрогасци од јуче претражују терен у потрази за особама које се воде као нестале у пожару у којем је изгорела кинеска робна кућа. Док траје рашчишћавање и претраживање терена део Улице Милоша Обреновића биће затворен за саобраћај.

Милош Станојевић, заменик председника Градске општине Обреновац је рекао да је издато наређење да се отпочне са чишћењем објекта и потрагом за несталим лицима.

– Јуче у пре подневним часовим се почело са рашчишћавањем. Прво је очишћена околина објекта како би надлежни из Министарства унутрашњих послова могли да приступе самом претраживању објекта – изјавио је Станојевић.

– На терену је неколико машина и камиона, који од јутрос од осам сати врше чишћење и потрагу за несталим лицима, како би се у што краћем року дошло до информације шта је са несталим лицима. И сутра ће ово трајати, од осам сати ће бити затворена главна улица како би камиони могли да приступе објекту, а и машине и како не би угрозили неког од учесника у саобраћају. Позивам наше грађане да сутра у овом периоду избегавају главну улицу, како би на неки начин помогли да се на што безбеднији начин изврши уклањање објекта и тражење несталих лица – поручио је Станојевић.