У току су грађевински радови на изградњи недостајуће канализационе мреже на територији месне заједнице Звечка. Радове у Улици 21. у Звечкој, данас су обишли представници општине Обреновац и директор Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација” Бранко Матић.

Матић је овом приликом најавио, да је у току процес израде пројекта за изградњу канализације у унутрашњем делу месне заједнице Звечка, на простору између Шабачког и Ваљевског пута.

– Радићемо целе године, прекид радова можемо очекивати само у данима када времеснки услови не буду дозвољавали да се обављају радови – нагласио је Матић.

Председник Савета месне заједнице Звечка Радош Илић најавио је,  да би у наредне 2 године, домаћинства са целе територије месне заједнице Звечка, требало да добију прикључке на канализациону мрежу.

Заменик председника Савета месне заједнице Звечка Драган Исаиловић искористио је прилику да позове грађане, да у наредном периоду спреме потребну документацију, те да у комуникацији са надлежним службама Јавног комуналног предузећа ”Вододов и канализација” обезбеде све предуслове за прикључење домаћинстава на новоизграђену мрежу канализације.