Захваљујући Градској општини Обреновац и Јавном предузећу за изградњу Обреновца, мештани засеока Иверић у месној заједници Дрен добили су нов спортски терен. Наиме, поред старог терена за фудбал, изграђен је терен за кошарку, рукомет и мали фудбал. Кошеве и голове који су постављени на новим теренима, деци овог насеља поклонио је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић. Нове спортске терене у Иверићу, данас су посетили представници општине Обреновац.

Одборник Скупштинe општине Обреновац Никола Вићентић нагласио је, да ће мештани Иверића од сада моћи своје слободно време, да проводе квалитетније, те да ће им спортски терени бити ближи месту становања.

Радове на изградњи нових спортских терена, надзирали су запослени из Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

– На основу захтева Савета месне заједнице Дрен, Јавно предузеће за изградњу вршило је надзор над изградњом игралишта. Радови су извођени према предрачуну који је направио Савет месне заједнице са извођачима  – навео је Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца и додао да ће у наредном периоду бити постављени мобилијари.

Мештани засеока Иверић задовољни су што ће од сада имати прилику, да слободно време проводе на игралиштима у свом насељу.