Данас је у спортској хали Спортско-културног центра “Обреновац” одржано општинско такмичење у кошарци за ученике обреновачких основних школа.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је рекао да се наставља програм спортских такмичења за ученике основних школа.

– Крећемо у хали Спортско-културног центра са наставком школских активности, на реду је кошарка Данас учествују дечаци и девојчице, 7. и 8. разред свих обреновачких школа. Сматрам да је веома важно да се ова такмичења одвију на један безбедан начин – изјавио је Станковић.

– Оно што је веома важно је да ће велики број дечака и девојчица проћи комплетно кроз школски спорт. У плану је одбојка до краја године и поносимо се начином на који се школски спорт одвија у Обреновцу – поручио је Станковић и додао да многобројне екипе са територије општине Обреновац узимају учешће на градским и републичким такмичењима.

Ђорђе Поповић, наставник физичког васпитања из Основне школе ”Грабовац” је нагласио да ученици радо учествују на свим спортским такмичењима и изразио наду за даљи пласман његове екипе.