Канцеларија за младе општине Обреновац наставља са организовањем бесплатних програма намењених младим суграђанима. Млади са територије општине Обреновац у наредном периоду имаће прилику, да похађају радионице страних језика, енглеског, немачког и шпанског.

Заинтересовани млади суграђани, све додатне информације о поменутом програму, моћи ће да преузму са званичне интернет странице Градске општине Обреновац, где ће бити објављен jавни позив.

– Курсеви ће трајати 3 месеца, а пријава на курсеве обавиће се онлајн. Програм је намењен младима, од 15 до 30 година – навела је Милица Лековић из Канцеларије за младе општине Обреновац и овом приликом позвала заинтересоване суграђане, да по објављивању јавног позива, поднесу пријаве за похађање курсева.

Из Канцеларије за младе општине Обреновац подсећају да су већ организовани слични програми, те да су млади суграђани показали велико интересовање за школе страних језика.

– Велико је интересовањње младих за курсеве шпанског и немачког, међутим почећемо са основним курсевима, А1, јер велики број младих не зна ове језике, па је неопходно почети од основног нивоа – нагласила је Лековић.

Она је додала да би програм требало да почне средином октобра и да ће пријављени за похађање курсева бити благовремено обавештени о детаљима и терминима.

Позивом на број телефона 011/8726-467 радним данима од 7.30 до 15.30 сати, грађани могу добити детаљније информације о расписаном јавном позиву.