Градска општина Обреновац наставља са програмом бесплатних излета за пензионере. Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац јутрос је поздравио групу најстаријих Обреновчана који су кренули на излет у Врњачку Бању.

Чучковић је изјавио да је од 17. јуна ово седма по реду група пензионера која креће на бесплатни излет у Врњачку Бању.

– Овај процес се неће зауставити током јесени, зиме и пролећа. С обзиром да свако годишње доба има неке своје чари што се тиче Врњачке Бање и излета који је дводневни организован потпуно бесплатно за њих. Мислим да је јако важно да се друже, да после ове епидемије буду на ваздуху, здравој средини и да пре свега уживају у песми и игри – рекао је Чучковић.

– Ово је један од најважнијих пројеката бриге о људима. Под бригом о људима ми сматрамо покривеност свих генерација од бесплатног спорта, летовања и зимовања који ће се поново одвијати од јануара. Надам се да ће тада бити мирна епидемиолошка ситуација, с обзиром да у школама немамо велику кризу са вирусом. Преко свих оних програма који су од предшколаца до наших најстаријих суграђана који су заиста заслужили овакву пажњу од општине и све што видимо око нас они су градили у фабрикама, њивама, пластеницима и они који су били на бранику отаџбине. Ово је најмање што једна општина може да учини за њих – поручио је Чучковић.

Он је додао да ћу сви пензионери који се пријаве за овај програм моћи да одпутују на бесплатне излете.