Након две године паузе, пољопривредници са територије градске општине Обреновац имаће могућност да посете пољпоривредни сајам у Новом Саду. Пољопривредници заинтересовани за одлазак на Новосадски сајам, могу поднети пријаве Канцеларији за пољоприввреду општине Обреновац или Саветима месних заједница, до понедељка, 20. септембра текуће године. Обреновачки пољопривредници кренуће на Новосадски сајам у четвртак, 23. септембра у 8.00 сати аутобуским превозом са платоа код Дома културе.

Заменик председника општине Обреновац Милош Станојевић позвао је заинтересоване пољопривреднике из Обреновца, да посете сајам пољопривреде у Новом Саду.

– Пољопривредници који желе да посете сајам пољопривреде, могу се обратити својим месним канцеларијама или се пријавити у Канцеларији за пољопривреду општине Обреновац – поручио је Станојевић и додао да ће одлазак на пољопривредни сајам за све заинтересоване обреновачке пољопривреднике бити бесплатан.

Како је наглашено, Градска општина Обреновац као и сваке године, за све пољопривреднике заинтересоване за одлазак на Новосадски сајам, организоваће бесплатан превоз, док ће цена групне улазнице на овај догађај износити 400,00 динара.

– Због тренутне епидемиолошке ситуације, обавештавам све пољопривреднике који се буду пријавили за организован одлазак на сајам, да са собом морају понети зелени сертификат, а они који не поседују овај сертификат, при уласку на сајам могу урадити брзи антигенски тест, чија је цена урачуната у цену улазнице – објаснио је Станојевић.