Становници насеља Ваган у Мислођину, улица Баричких бораца и Аце Спасића у Баричу данас воду неће имати од 9.00 до 15.00 часова.

Данас је од 9.00 до 15.00 часова у плану искључење струје на комплетним подрзучјима Бровића, Пиромана, већем делу Стублина и Трстенице.

Струју данас од 8.00 до 15.00 часова неће имати становници Живковића краја у Баљевцу и Улице братства и јединства у вранићу.

Без струје ће данас од 11.00 до 13.00 часова остати потрошачи из улица Краља Петра I, Војводе Мишића и Вука Караџића у Обреновцу.

Сутра од 12.00 до 14.00 часова струју неће имати Симића, Ћопића, Горњи, Доњи, Тодоровића крај, насеља Прњавор, Липовица у Љубинићу, Карића и Горњи крај у Трстеници.

Сутра је од 8.30 до 10.30 часова у плану искључење струје у Станковића крају и центру Дражевца.

Сутра Србија и Република Српска заједно славе дан српског јединства, слободе и националне заставе, празник установљен у знак сећања на почетак пробоја Солунског фронта 1918. године.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација. До тог датума морају бити завршени радови и извршена финална контрола кућних инсталација.

ЈКП Топловод неће сносити последице евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.