Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати корисници из Швабића краја у Дражеву, насеља Ваган у Мислођину и Колубарске улице у Баричу.

Сутра је од 9.00 до 15.00 часова у плану искључење струје на комплетним подручјима Бровића, Пиромана, већем делу Стублина и Трстенице.

Струју сутра од 8.00 до 15.00 часова неће имати становници Живковића краја у Баљевцу и Улице Братства и јединства у Вранићу.

Без струје ће сутра од 11.00 до 13.00 часова остати потрошачи из улица Краља Петра првог, Војводе Мишића и Вука Караџића у Обреновцу.

У среду, 15. септембра, од 12.00 до 14.00 часова струју неће имати Симића, Ћопића, Горњи, Доњи, Тодоровића крај, насеља Прњавор, Липовица у Лјубинићу, Карића и Горњи крај у Трстеници.

У среду је од 8.30 до 10.30 часова у плану искључење струје у Станковића крају и центру Дражевца.

ЈКП Топловод обавештава кориснике система даљинског грејања да од 15. септембра почиње пуњење унутрашњих инсталација. До тог датума морају бити завршени радови и извршена финална контрола кућних инсталација.

ЈКП Топловод неће сносити последице евентуалних цурења у објектима насталих услед незавршених радова или неисправности. Пражњење мреже због неисправности кућних грејних инсталација вршиће се о трошку корисника.