ЈКП “Водовод и Канализација” и Савет МЗ Стублине планирају континиуране сусрете са мештанима Стублина. На иницијативу пословодства ЈКП “Водовод и канализација” од 15. септембра, па сваке наредне среде, у Месној заједници Стублине, од 8 до 13 часова, биће организовани разговори и консултације са мештанима овог села, на тему прикључења нових потрошача на водоводму мрежу.

Бранко Матић, директор Јавног комуналног предузећа ”Водовод и канализација” је истакао да се у ЈКП ”Водовод и канализација” труде да свој рад што више приближе грађанима.

– Трудимо се да грађанима омогућимо све услуге које пружамо, да омогућимо све процедуре да што брже заврше и прибаве сву документацију која им је потребна. У том смислу на делу новоиграђене мреже у Стублинама и Пироману ми ћемо организовати да сваке среде, ујутру од 8 до 13 часова један службеник водовода и један представник месне заједнице буду присутни у дому у Стублинама. Овим путем позивамо све грађане који имају намеру да се прикључе на водоводну мрежу да дођу и понесу оне папире које имају и да на тај начин разрешимо све евентуалне проблеме које имају – реко је Матић и подсетио шта је грађанима неопходно од документације како би остварили право на прикључак на водоводну мрежу.

– Потребна су у суштини три папира, један је копија плана, лист непокретности и трећи грађевинска довола или решење о озакоњењу. Заиста у самом раду на терену долазимо до различитих ситуација и заједнички се трудимо да их све превазиђемо. Да би то убрзали ми смо се договорили са представницима месне заједнице Стублине да заједнички решавамо те проблеме тамо код њих, а не да они долазе у Обреновац – поручио је Матић.