Као што је раније најављено, наставља се акција поделе бесплатних ауто седишта за најмлађе суграђане. Акцију спроводи Комисија за бзбедност у саобраћају општине Обреновац у срадњи са Секретаријатом за саобраћај.

Овом акцијом биће подељено 47 ауто седишта, а овом приликом заменик председника Градске општине Обреновац Милош Станојевић позвао је све заинтересоване родитеље, да поднесу пријаве на објављен Јавни позив електронски на сајту Градске општине Обреновац или да документацију прописану Јавним позивом доставе на писарницу Градске општине Обреновац и на тај начин аплицирају за доделу бесплатних ауто седишта.

Пријаву на Јавни позив могу поднети родитељи деце рођене од 1. јануара до 1. септембра текуће године.

– Неопходна документација за пријаву на Јавни позив је доказ да је дете рођено ове године, односно Извод из матичне књиге рођених, такође неопходно је да родитељи имају пребивалиште на територији општине Обреновац, те су потребне очитане личне карте родитеља,такође је неопходно да један од родитеља поседује возило на своје име и с тим у вези потребно је доставити очитану саобраћајну дозволу власника возила, као и доказ о висини примања у последња 3 месеца  – истакао је Станојевић.

Пријава на објављен Јавни позив за доделу бесплатних ауто седишта за најмлађе Обреновчане траје од 1. до 17. септембра ове године.