У току су радови на асфалтирању некатегорисаних путева у месној заједници Звечка. Радове су обишли представници Градске општине Обреновац.

Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац је изјавио да је се отпочело са асфалтирањем некатегорисаних путева у МЗ Звечка.

– Радове смо почели из месне заједнице Звечка где се асфалтира четири пута, два на Ваљевском и два на Шабачком путу. Из Звечке машине селимо у месну заједницу Уровце и тако по реду и плану Јавног предузећа за изградњу Обреновца – рекао је Манојловић и осврнуо се на остале инфраструктурне радове.

– Поред асфалтирања некатегорисаних путева ради се и на редовном одржавању по свим месним заједницама сечење обала и уређење канала. Паралелно са овим радовима изводе се и радови на комплетној реконструкцији Шабачког пута. Грађане молим за стрпљење и разумевање пошто се саобраћај пушта неизменично и долази до гужви на овом правцу, али је то у циљу побољшања квалитета свих путних праваца у нашој општини – поручио је Манојловић.

Радош Илић, председник Савета месне заједнице Звечка је рекао да се поред радова на асфалтирању некатегорисаних путева изводе радови и на ширењу канализационе и топлификационе мреже.