У оквиру програма манифестације “Обреновачко лето” синоћ је наступ имао познати виолиниста Жељко Шишић са пријатељима. Наступ је одржан на простору ,,Старе бање” пред многобројном публиком.

Мешовити репертоар био је сачињен од класичних композиција Брамса, Рахмањинова као и филмских мелодија, шлагера, романси. Жељко Шишић наступио је уз клавирску пратњу Биљане Тодоровић, Бранимира Ђокића-хармоника, Дмитра Попова-гитара и Ненада Чиковића-бас.

-Оно чиме се водим јесте и љубав према виолини, због тога се и бавим свирањем. Доста дуго нисам презентовао класику, нисам дуго свирао у Обреновцу и врло радо сам се одазвао позиву Зорана Ћорломановића. Изузетно задовољство због публике која је дошла и драго ми је да су имали прилику вечерас да уживају – рекао је Шишић.

Жељко Шишић рођен је 1985. године. Основну музичку школу завршио је у Обреновцу, средњу у Београду а 2010. године дипломирао је на Факултету музичких уметности у Новом Саду, где је потом и магистрирао. Професор је виолине у школи ,,Ватрослав Лисински” у Обреновцу.