Желите ли да радите са тимом средњошколаца у Обреновцу? Верујете ли у борбу против насиља, родну равноправност и здраве стилове живота? Имате ли креативне идеје за ширење и промовисање ових вредности у вашој заједници? Да ли желите да позитивно утичете на животе младих? Видите ли себе као тим лидера и узора младих?

 

Ако сте потврдно одговорили на ова питања Центар Е8 вас са задовољством позива да се пријавите на конкурс за позицију омладинског радника који ће бити ангажован на наставку пројекта “Младићи као савезници у спречавању насиља и сукоба на западном Балкану” у  општини Обреновац.

Тражимо младог, ентузијастичног и мотивисаног појединца који ће најпре проћи обуку коју организује Центар Е8 и потом преузети воñење “Буди мушко” клуба у свом граду/општини и својим радом значајно допринети наставку пројекта. Омладински радник ће, измеñу осталог, водити редовне састанке са члановима клуба, држати додатне едукативне радионице, осмишљавати, планирати и реализовати разне активности и јавне акције а све у сарадњи са члановима “Буди мушко” клуба.

Конкурс је пред општине Обреновац отворен у и следећим градовима: Крагујевац, Бачки Петровац, Велика Плана, Кикинда, Темерин, Нови Пазар, Лозница, Блаце, и Пријепоље.

Критеријуми селекције:
– Мушкарци од 18 до 30 година
– Искуство у раду са младима
– Пожељно искуство у вођењу радионица, едукативних тренинга – сензитивност и прилагодљивост у погледу културне и родне припадности, вероисповести, расне и националне припадности
– Разумевање концепта и залагање за вредности пројекта (детаљније на овој wеб страници)
– Приступ у раду са ентузијазмом, на позитиван и конструктиван начин
– Висока мотивисаност и довољно расположивог времена које ће посветити пројекту
– Знање и употреба компјутера и интернета, Microsoft Office paketa

Пријаве које садрже ЦВ и мотивационо писмо послати на srki.obrenovac@hotmail.com са насловом мејла “Конкурс за омладинског радника” до 10.4.2012.

Само кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор.