Градска општина Обреновац у сарадњи са Спортско културним центром ”Обреновац” организује бесплатне термине рекреативног спорта. Ученици основних и средњих школа бесплатне термине могу користити сваког радног дана од 09:00 до 15:00 часова.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је рекао да се ученицима пружа могућност да користе бесплатне термине када је у питању рекреативни спорт.

– Поред свих активности које Градска општина Обреновац у сарадњи са Спортско културним центром пружа свим друштвеним и спортским радницима имамо могућност да као и сваке године уз фантастичну сарадњу са СКЦ-ом и Секретаријатом за спорт Града Београда спроведемо и рекреативни спорт за децу – изјавио је Станковић и подсетио на континуитет ових активности.

– То наравно чинимо сваке године и када је у питању зимски распуст, тада практикујемо да то буде обука пливања или обуке различитих техника пливања. У летњем периоду поред свих активности које Обреновац пружа и фантастичне базене и аква парк, број деце који жели може потпуно бесплатно да се рекреира у хали СКЦ-а. Наиме, у питању су деца основношколског и средњешколског узраста и то је нешто што је континуитет у раду СКЦ-а уз подршку Градске општине – поручио је Станковић.