У оквиру традиционалне манифестације ”Обреновачко лето” у уторак, 13. јула  у 18.00 часова у дворишту Библиотеке ”Влада Аксентијевић” биће одиграна представа Обреновачког позоришта ”Пепељуга”.

Зоран Ћорломановић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да је задовољан што је манифестација ”Обреновачко лето” почела.

– Током ове недеље настављамо са програмима, враћамо се у двориште Обреновачке библиотеке где у уторак са почетком у 18. часова драмска група Спортско културног центра Обреновачког позоришта извешће за наше малишане представу ”Пепељуга”. То су све наши глумци и надамо се да ће деца уживати у представи – рекао је Ћорломановић и најавио нове програме.

– Следећи програм биће у понедељак 19. јула, концерт групе ”Blues night band” и тај концерт биће на отвореној сцени, испод платана испред СКЦ-а са почетком у 20. часова – саопштио је Ћорломановић.

– Програми ”Обреновачког лета” су изузетно посећени, мислим да се Обреновачка публика ужелела културе. Очекујемо да током јула месеца у оквиру ”Обреновачког лета” имамо још више публике, а током августа имаћемо заиста пуно програма – поручио је Ћорломановић.