Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско културним центром ”Обреновац” и Библиотеком ”Влада Аксентијевић” одржава бесплатне летње радионице за децу и младе. Више од 350 учесника похађа 14 радионица из различитих области неформалног образовања.

Урош Мирићић, испред Канцеларије за младе општине Обреновац је са поносом саопштио да се реализује програм бесплатних летњих радионица за децу и младе.

– Лепа слика иза нас, после једне дуже паузе настављамо са нашим популарним летњим радионицама. Ове године спремили смо 14. радионица са више од 350 учесника. Предавачи су били веома креативни и осмислили одличан програм за ово лето – изјавио је Мирићић и додао да се ове године реализују и радионице које нису биле уобичајене у протеклим годинама.

– Ове године уз наше популарне радионице гитаре, науке, ликовне радионице, убацили смо радионицу салсе, основе информатике, радионицу новинарства, оне су привукле средњошколце да се пријаве, што нам представља велико задовољство. Изузетна прилика да млади људи на квалитетан начин проводе своје слободно време током распуста и да науче нешто ново – поручио је Мирићић.

– Радионице ће трајати током августа и ово је права прилика да позовемо младе да се прикључе. Наравно све радионице су бесплатне и поносни смо на још један у низу програма који реализујемо за наше младе суграђане – закључио је Мирићић.