У оквиру програма бесплатних излета за пензионере најстарији Обреновчани су отпутовали на дводневни излет у Врњачку Бању.

Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац је изразио своје задовољство што је пензионерима омогућено да бесплатно бораве у Врњачкој Бањи.

– Јако сам срећан што смо могли да организујемо, коначно после епидемије поновне доласке на бесплатне излете наших најстаријих суграђана и заиста Врњачка Бања данас изгледа чаробно и подсећа на нека стара времена – рекао је Чучковић.

– Ово није само ствар која је намењена најсиромашнијим слојевима нашег друштва. Ово је управо ствар која је намењена свим пензионерима и онима са високим примањима, без обзира на то из ког су краја Обреновца како би овде могли да добију прави мелем за душу после ове, готово двогодишње патње коју смо имали – поручио је Чучковић и додао да се Градска општина Обреновац труди да свим становницима изађе у сусрет.

– Ми заиста доста улажемо у бригу о људима и од најмлађих до најстаријих. Надам се да ћемо ускоро моћи да се вратимо и бесплатним зимовањима за наше најмлађе од првог до четвртог разреда. Тако да свака генерација добије једну врсту пажње коју заслужује од наше општине, а мислим да је Врњачка Бања и овај амбијент један од најлепших у Србији – закључио је Чучковић.