Данас су најбољим матурантима Пољопривредно-хемијске школе у Обреновцу уручене дипломе и награде.

Драгољуб Златановић, директор Пољопривредно-хемијске школе је изјавио да су у раду са ученицима сви тренуци лепи.

– Наравно, изазова је било великих, али успешно смо привели крају и ову школски годину са нашим матурантима распоређених у шест одељења. Укупно 159 матураната завршава, од тога 50 у трећем степену стручности и 109 у четвртом – саопштио је Златановић.

– Данас је прилика да наградимо одличне ученике, да их похвалимо и да добију одређену награду. Данас награђујемо ученика који није имао ни један изостанак, да наградимо читаоца генерације, спортисту генерације и наравно најбољег међу истима, ученика генерације. То је управо и порука оваквих манифестација, да буду вредни, марљиви и да упишу жељене факултете и струковне школе – поручио је Златановић и додао да сви матуранти имају жељу за даљим школовањем.

Александар Бандур, који је проглашен за ученика генерације Пољопривредно-хемијске школе је рекао да је за ово звање било потребно уложити доста напора.

Андријана Поповић, спортисткиња генерације Пољопривредно-хемијске школе је изјавила да поред тога што тренира рукомет је узела и учешће у турнирима из фудбала и кошарке.

Александра Спасојевић је ученица четвртог разреда Пољопривредно-хемијске школе која је прочитала највише књига.

Она је изјавила да су јој се највише допале лектире за четврту годину и похвалила опремљеност библиотеке у Пољопривредно-хемијској школи.