У петак, 23. марта, у Cool Club-у Спортско-културног центра “Обреновац” у 21.00 час биће одржан концерт група “CASSIDY’S BREWERY” и  “У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУ”. Група ”У змајевом гнезду” прославља четири године рада, а концерт ће бити реализован у оквиру пројекта “РеКултура – рециклажом до улазнице”.

Цена улазнице је 150 динара или 4 пластичне флаше/лименке од пића. Улазнице се могу добити на благајни Спортско-културног центра од 8.00 до 15.30 сати или у  петак, 23. марта, од 20.00 до 22.00 сата.

У недељу, 25. марта, у 12.00 часова у биоскопу Спортско-културног центра биће емитован филм АЛВИН И ВЕВЕРИЦЕ 3: УРНЕБЕСНИ БРОДОЛОМ. У питању је анимирани, породични филм, жанр је комедија. Филм је синхронизован.

Режија Мајк Мичел, режија синхронизације Драган Вујић Вујке. Гласови у синхронизацији: Иван Тасовац, Александра Радовић, Срђан Тимаров, Владимир Алексић, Нина Јанковић, Срђан Јовановић…

–  Три добро познате – за музику талентоване – веверице: Алвин, Теодор и Сајмон, и њихове другарице из бенда ”Чипетс” запутили су се бродом на  концерт, претворивши брод у своје игралиште. Међутим, недуго након поласка дешава се бродолом који их избацује на пусто острво далеко од сваке  обале….

Цена улазнице је 150 динара или 4 пластичне флаше/лименке. Да ли има још улазница можете проверити на 011/8723-072.