Сви заинтересовани пензионери у наредном периоду могу подносити пријаве за одлазак на бесплатне дводневне излете у Врњачку Бању.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић позвао је све заинтересоване грађане пензионере да се пријаве за бесплатне излете које организује општина.

– С обзиром да је Републички штаб донео одлуку и дао дозволу да се праве пензионерски излети, ми ћемо наставити да организујемо дводневне излете у Врњачку Бању, које смо прекинули услед епидемије корона вируса – рекао је Чучковић.

Како истиче, заинтересовани пензионери могу поднети своје пријаве у згради Градске општине Обреновац, као и у згради бање, али и на Цевки где су сви садржаји за посетиоце потпуно бесплатни.

Сви  заинтересовани пензионери могу поднети своје пријаве, а како истичу надлежни у Градској општини Обреновац, места ће бити за све, излети ће се организовати тако да сви пензионери који се буду пријавили за одлазак на излете, могу и да отпутују.

– Ми ћемо организовати одласке у Врњачку Бању током целе године, пензионери ће добити своје распореде поласка, а документација коју је неопходно доставити приликом подношења пријава је пре свега пензиони чек, што је доказ да је подносилац захтева пензионер, а други документ који је потребно доставити је лична карта пензионера којом доказује да је грађанин Обреновца – навео је Чучковић.

До сада је на организоване излете отишло 4.800 пензионера, а како је најављено први наредни полазак пензионера у Врњачку бању планиран је за 9. јул.