Током летње такмичарске паузе изводе се радови на уређењу објекта и на самом терену фудбалског клуба ”Стрелац” из Мислођина.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да је задовољан динамиком радова на терену ФК ”Стрелац” из Мислођина.

– Неколико врста различитих послова се обављају истовремено и то је нешто што ће овај клуб довести до коначног решења када је у питању завршетак инфраструктуре. Наравно урађен је и терен када је у питању чеповање. Пре свега када су радови који су везани за адаптацију клубских просторија како би оне биле условне за играче, делегате и све љубитеље клуба – рекао је Станковић.

– Оно што је веома важно и основни услов је ограђивање комплетног комплекса са видео надзором који је неопходан, како би све то што се уради било безбедно – нагласио је Станковић и најавио радове на инфраструктури и у осталим спортским клубовима у општини Обреновац.

Далибор Лазић, председник ФК ”Стрелац” из Мислођина се на почетку захвалио Градској општини Обреновац и пријатељима клуба на издвојеним средствима.

Лазић је саопштио да ће поред основне инфраструктуре ФК ”Стрелац” добити и терен за мали фудбал као и парк за децу.