У току су радови на асфалтирању Винског пута у дужини од 700 метара у месној заједници Јасенак.

Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац се осврнуо на чињеницу да се Вински пут налази у непосредној близини шуме у Јасенку, површинe од 114 хектара  и подсетио на њен значај за овај део општине Обреновац.

Радован Манојловић, помоћник председника Градске општине Обреновац је изјавио да се након завршених радова на Језерском путу у месној заједници Мислођин изводе радови на асфалтирању Винског пута у месној заједници Јасенак.

– Овај пут је јако значајан јер повезује Јасенак са Дражевцем и Вранићем. По завршетку овог пута машине се селе у Улицу Аце Тешић у којој ћемо извршити потпуну реконструкцију, која спаја Баричких бораца и Обреновачки пут – поручио је Манојловић.

– Паралелно са радовима на путној инфраструктури изводимо радове и на инфраструктури јавног осветљења. Урађена је комплетна улица испред Меите до Обреновачког пута. Постављени су стубови и очекује се пуштање расвете на надвожњаку код термоелектране и спајање расвете Кртинске и Уроваца. Након тога радници се селе у Пољане – саопштио је Манојловић.

Драгивоје Радосављевић, председник месне заједнице Јасенак се захвалио Градској општини Обреновац и Јавном предузећу за изградњу Обреновца на реализацији овог пројекта.