У насељу Језерски вис у месној заједници Мислођин комплетно је завршен путни правац у дужини од 1500 метара.

Милош Станојевић, заменик председника Градске општине Обреновац је нагласио да су радови на асфалтирању и санацији путне инфраструктуре у општини Обреновац у пуном јеку.

– Асфалтирањем Језерског пута у Мислођину отвара се могућност да у ближој будућности овде крене аутобуска линија која би повезивала Мислођин са Јасенком и како би становници овог дела општине имали ту могућност да у најкраћем року стигну до Београда – изјавио је Станојевић и подсетио на остале радове који се одвијају.

– Тренутно су радови и у Јасенку на изградњи Винског пута, а у наредном периоду након тих радова очекују нас радови у Баричу, конкретно реконструкција улице Аце Тешића која је у веома лошем стању. Нека се становници Барича припреме за долазак машина и за мењање те слике ка бољем изгледу – рекао је Станојевић и захвалио се грађанима на стрпљењу приликом извођења радова.

– Напоменуо бих да су тренутно радови на санацији улице Краља Александра од Старог Млина до Спортско културног центра. Оно што нас очекује је санација Ваљевског пута, сведоци смо да је тај пут током изградње ауто-пута доста страдао. Тако да ћемо нашим суграђанима пружити могућност да и у том делу имају неопходне услове за одвијање саобраћаја. Још једном бих захвалио нашим суграђанима на стрпљењу које су показали и све ове радове обављамо како би они имали боље услове живота у Обреновцу – закључио је Станојевић.

Саша Маричић, председник Савета месне заједнице Мислођин је саопштио да се сада када су радови завршени саобраћај на Језерском путу може одвијати из оба правца.

– Овај пут је јако важан из више разлога, повезује унутрашњост села са леве стране са месном заједницом Барич и са десне стране са месном заједницом Јасенак. Већ дуги низ година је постојао велики проблем, овде пролазе велике машине, има доста ораница и густо је насељено. Имали смо велику пoтребу да асфалтирамо овај пут, што смо после дуже времена и успели – рекао је Маричић.