Становници насеља Ворбис у Скели данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас струју од 8.30 до 17 часова неће имати насеље Стара Тамнава у Белом пољу, Вашариште у Обреновцу, Улице Милоша Обреновића, Саве Ковачевића и Трг др Зорана Ђинђића број 2.

За данас поподне најављена је нова седница кризног штаба за борбу против коронавируса на којој ће бити дискусије о новом попуштању мера.

Потребно је да се вакцинише бар једном дозом још око 340.000 особа како би се достигао циљ од 50 одсто старијих од 18 година. Кризни штаб Владе Србије и премијерка Ана Брнабић истакли су да је рок да се тај циљ оствари 21. јун, након чега може да уследи попуштање мера.

Припадници саобраћајне полиције током недеље, интензивно ће контролисати учеснике у саобраћају, са посебним нагласком на алко-тест и тестом на психоактивне супстанце, нарочито после 23 часа. У контроли ће бити коришћени нови аутомобили са камерама који препознају регистарски број и бележе учињени прекршај у покрету.

У току недеље планирани су третмани сузбијања крпеља и одраслих форми комараца у градском језгру. О терминима акција надлежни ће благовремено обавестити грађане.

Будући средњошколци завршне тестове из српског, математике и комбиновани решаваће 23., 24. и 25. јуна. Листе жеља ће попуњавати од 26. јуна до 2. јула.