У сарадњи са Градском општином Обреновац и фудбалским клубом ”Будућност” Звечка данас је под покровитељством Спортских игара младих одржан Кока-кола куп у малом фудбалу.

Урош Мирићић, испред Канцеларије за младе општине Обреновац је на почетку изразио задовољство због одржавања ове манифестације.

– Ствари се заиста враћају у нормалу данас то можемо да видимо на прави начин. Велики број мушких и женских екипа, Обреновац је заиста поносан домаћин Кока-кола купа у фудбалу и Спортских игара младих. Наш план је да следеће године целокупну манифестацију доведемо у град, да доведемо спортске звезде из Србије и да обележимо ову манифестацију онако како доликује – поручио је Мирићић.

Милош Станковић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да је 30 екипа у мушкој и женској категорији млађих од 14 година узело учешће у Кока-кола купу.

– Обреновац је познат као град спорта поготово познат као град школа спортова и то је нешто чиме се дичимо и поносимо. Ово само иде у прилог томе и свему ономе што ми већ радимо, а то је промовисање спорта, бесплатног спорта за сву децу у Обреновцу – рекао је Станковић.

Далиборка Делибашић, ПР Спортских игара младих је казала да организатори могу да буду поносни на број деце која су узела учешће у овој манифестацији.

– Оно што би био највећи успех свих нас је да они одавде понесу лепе успомене. Оно што би било најбоље је да неко од њих отпутује на велику завршницу у Сплит у месецу августу, а то је награда којој се они највише радују – навела је Делибашић.

Живојин Кузмановић, испред фудбалског клуба ”Будућност” Звечка је изјавио да је поента оваквих турнира да се анимирају деца која нису чланови спортских клубова.

– Мислим да су ово праве ствари и да што више буде оваквих дешавања биће лепо и нама и младима – нагласио је Кузмановић.