Летња сезона на отвореним Обреновачким базенима и бањском комплексу ”Цевка” почеће 15. јуна.

Иван Јегоровић, директор Јавног предузећа Спортско културни центар ”Обреновац” је изјавио да су Обреновачки базени спремни за почетак летње сезоне.

– Ми смо имали већ месец дана радова на Обреновачким базенима припремали смо све оно што треба. Почев од сређивања машинског постројења, кречења, сређивања, поправка водоводних и електричних инсталација. Наш аква парк је такође ремонтован и спреман да дочека све Обреновачке малишане – рекао је Јегоровић и додао да се 15. јуна очекује велики број посетилаца на базенима.

Јегоровић је поручио да је Обреновачки базен најјефтинији на територији Града Београда и за ову сезону најавио значајан број нових садржаја.

– Сви они садржаји које имамо, школа пливања и ватерполо тренинзи ће се одвијати у току лета овде. Позивам све родитеље чија деца не знају да пливају да их упишу у наше школе пливања са почетком летње сезоне – навео је Јегоровић.

Паралелно са отвореним базенима летња сезона почиње и на бањском комплексу ”Цевка”.

– Објекат је спреман и може почети сутра да ради уколико то временски услови буду дозволили и ово купалиште као и многих година окупља велики број Обреновчана. Постојала је потреба да се ово купалиште уреди и среди и на најбољи начин је сређено. Верујем да ће као и на Обреновачким базенима, Забрану и ово купалиште бити препуно поготово што Обреновац много другачије изгледа него пре неколико година. Сам улаз у Обреновац са сређеним базенима, новим тржним центром, бањом, болницом која ће ускоро бити на овом потесу тако да наш град много лепше изгледа и уз ове садржаје које сада имамо можемо бити поносни и можемо рећи да се разликујемо од многих других градова и да огромну енергију улажемо у то да људима у Обреновцу пружимо бољи и квалитетнији живот – закључио је Јегоровић.