У Галерији ЈП Спортско-културни центар “Обреновац” у петак, 16. марта, у 13.00 часова биће отварена изложба радова корисника Дневног боравка деце и омладине ометене у развоју Обреновац. 

Корисници боравка представиће се изложбом радова који су креирани у оквиру радионица и у склопу третмана развоја психофизичких способности организованих у оквиру дневних активности боравка. Технике које су коришћене за израду експоната су: колаж, темпера, израда накита од глине, осликавање на различитим материјалима, израда сапуна, салвет техника, као и декорација предмета за свакодневну у потребу. 

У оквиру програма социјалне инклузије 23. марта 2011. године потписан је протокол о сарадњи са ЈП СКЦ Обреновац. Корисници дневног боравка једном недељно посећују изложбени простор Спортско-културног центра, учествују у радионицама заједно са ђацима средњих школа, посећују представе… Ове активности су значајно допринеле подизању квалитета живота корисника и довеле до осетне сензибилизације шире друштвене средине за њихове потребе и могућности.